KS Tenten

Voor elk evenement een tent

Persoonlijk & vakkundig

500+ tenten geplaatst

Duurzaamheid & kwaliteit

Over KS Tenten

KS Tenten staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij onderscheiden ons door te werken met de sterkste en de beste materialen. Niet alleen ons stretch-doek is van de hoogste kwaliteit maar ook de andere materialen zoals onze Acacia boomstam palen en onze oersterke touwen. Wij kiezen er voor om net een slag dikker, sterker, duurzamer te gaan op alle materialen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. 

1000+ tenten geplaatst

Al jaren bouwen en leveren wij de mooiste en sterkste stretchtenten overal in Nederland en België. Ongeveer 10 jaar geleden is de 1e stretchtent door Kasper geplaats en daar ontstond ook gelijk de liefde voor deze tenten. Ondertussen 1000+ stretchtenten geplaatst waarvan de meeste met het bouwteam wat nog steeds actief is bij KS Tenten. Met duurzaamheid en kwaliteit en ervaring  als speerpunten nu ruim 3 jaar trots onder de naam: KS Tenten

Wij gebruiken alleen duurzaam hardhout

Robinia is een Europese hardhoutsoort met een duurzaamheidskeurmerk, vergelijkbaar is met tropisch hardhout (duurzaamheidklasse I/II).

Robinia wordt in de volksmond ook wel Acacia genoemd. Van Acacia is de Robinia pseudoacacia het meest bekend.

Karakteristieke Acacia boomstammen

Duurzaamheid klasse I/II dus, wat betekent dat de palen, naar gelang de omstandigheden, circa 20 jaar mee kunnen gaan. Het hout dat wij inkopen komt altijd uit duurzaam beheerde bospercelen. Daarom kunnen wij al onze palen leveren met zowel het FSC als het PEFC keurmerk.

Onze doeken

Onze touwen

Bekijk onze tenten

Onze tenten staan vaak de hele zomer of het hele jaar opgebouwd dus u kunt altijd zelf een kijkje nemen om de kwaliteit zelf te zien en te voelen. Bekijk hiervoor onze tenten-kaart. (Binnenkort beschikbaar)

We horen graag wat we voor jullie kunnen doen. Met een idee van het formaat & kleur van de gewenste stretchtent ontvangt je een acurate indicatie van de kosten.

Altijd service op maat

Richtlijnen & prijsindicatie

We horen graag wat we voor jullie kunnen doen. Met een idee van het formaat & kleur van de gewenste stretchtent ontvangt je een acurate indicatie van de kosten.

Offerte op maat

Nog steeds enthousiast? Super, dan komen we graag bij je langs. Al onze tenten zijn maatwerk. Op locatie bespreken we je wensen. Met ons advies voor vorm, maat & opstelling ontvang je een offerte.

Even wachten op je bestelling.

Offerte akkoord? Tent besteld!

Zodra wij zicht hebben op de levering van het stretchdoek nemen we contact op om een datum te prikken voor het plaatsen.

Is jouw stretchtent uit voorraad leverbaar? In dat geval plannen we direct een datum om hem te komen plaatsen. 

Wij plaatsen je tent!

Vandaag komen we de tent plaatsen. Sit back and relax, want wij doen het zware werk.

En als we klaar zijn zit jij nog lekkerder! Maar dan droog. Of uit de zon. Dat hangt even het weer af 😉